Artboard 1
Digiseum – en guide till museets digitala resurser – Göteborgs konstmuseum

Välkommen till ditt digitala museum!

Här hittar du museets digitala verksamhet. På den här sidan har vi samlat våra digitala resurser – från museets omfattande samling där du kan botanisera bland verk och webbutställningar till digitala visningar och nyheter i sociala medier. Välkommen att uppleva museet utan att behöva lämna soffan!

Pedagogik, filmer och digitala visningar

Här hittar du filmade, digitala visningar och presentationer av verk och utställningar samt pedagogiska nedslag och hjälpmedel. Klicka här för att komma till våra digitala visningar och pedagogiska resurser.

Aktuell utställning – Ingrid Vang Nyman. Mycket mer än Pippi Långstrump

Välkommen att fördjupa dig i Ingrid Vang Nymans nyskapande bildvärld. Klicka här för att se en filmad introduktion, kika på bildspel och läsa mer om hennes konstnärsskap.

Aktuell utställning – Art nouveau. Från Larssons till Zappa

Fördjupa dig i vår pågående utställning Art nouveau. Från Larssons till Zappa med en filmad introduktion, bildspel och fördjupningar. Klicka här för att komma till utställningen.

148 Works. Trine Søndergaard

Välkommen att uppleva utställningen 148 Works av Trine Søndergaard genom en filmad introduktion, bildspel och artikel. Klicka här för att komma till utställningen.

Tryckt – grafik som samlarobjekt, massmedium och skrytverk

Här kan du en filmad introduktion, artiklar och bilder från utställningen Tryckt som visades under våren och sommaren 2020. Klicka här för att komma till Tryckt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng