Artboard 1
Museibutiken – Göteborgs konstmuseum

Är du intresserad av konst, foto, arkitektur, mode, populärkultur, matlagning eller design? Letar du efter den där presenten som visar att du har tänkt till lite extra för att göra någon riktigt glad? Då har du kommit till rätt butik!

Göteborgs konstmuseums museibutik har ett rikt urval av böcker om olika ämnen och för olika smaker. I vår avdelning för barn finns en mängd roliga och pedagogiska böcker samt leksaker för alla åldrar och intressen. Om du vill ta med dig en del av konsten hem, så finns både affischer, mini-prints och vykort med välkända motiv att välja på.

Museibutiken samma tider som museet. Tisdag-söndag samt helgdag kl 11-17. Måndagar stängt. Du kan besöka butiken utan att lösa entrébiljett till museet.

Beställ från butiken

Beställning görs genom att mejla: shop.konstmuseum@kultur.goteborg.se

Beställningen ska innehålla följande uppgifter:

  • namn
  • adress
  • personnummer
  • telefonnummer dagtid
  • vilken/vilka varor du vill beställa
  • antal

Betalningssätt
Betala med Swish till nummer 1230296202 efter överenskommelse.
För betalning med faktura (endast på köp över 300 SEK): för företag ange organisationsnummer, för privatperson ange personnummer.

Avgift för frakt och eventuellt emballage tillkommer.

Affischer

Vill du beställa någon av våra affischer? Här kan du se delar av vårt utbud. Fler från museets samling och utställningar finns att köpa i vår museibutik.

För er som inte kan ta er till museet just nu, tar butiken emot beställningar via telefon och mejl och postar mot swish-betalning. Du kan självklart också höra av dig om du har frågor om vårt övriga sortiment.

Affisch 125 kr styck och 3 stycken för 300 kr (+ porto).
Miniprints 65 kr st (+ porto).

Konstkalendrar

Du får just nu 21% rabatt på våra väggkalendrar. Det finns flera sorter med motiv från olika konstnärer och teman.

Bläddra bland bilderna nedan och hitta din favorit!

Stora kalendrar 122 kr (ord. pris 155 kr)
Små kalendrar 67 kr (ord. pris 85 kr)

Beställ genom att mejla shop.konstmuseum@kultur.goteborg.se. Du kan även ringa oss på telefonnummer 031-368 35 10 vardagar mellan kl 11-15. Självklart är du också välkommen att höra av dig om du har frågor kring butikens övriga sortiment.

Museibutiken på Instagram

Museibutiken har ett konto på Instagram där vi regelbundet tipsar om produkter och aktuella kampanjer. Klicka här för att komma till butiken på Instagram.

Övriga kontaktuppgifter

Telefon: 031-368 35 10
Besöksadress: Götaplatsen
Postadress: 412 56  Göteborg

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng