Artboard 1
Museibutiken – Göteborgs konstmuseum

Är du intresserad av konst, foto, arkitektur, mode, populärkultur, matlagning eller design? Letar du efter den där presenten som visar att du har tänkt till lite extra för att göra någon riktigt glad? Då har du kommit till rätt butik!

Göteborgs konstmuseums museibutik har ett rikt urval av böcker om olika ämnen och för olika smaker. I vår avdelning för barn finns en mängd roliga och pedagogiska böcker samt leksaker för alla åldrar och intressen. Om du vill ta med dig en del av konsten hem, så finns både affischer, mini-prints och vykort med välkända motiv att välja på.

Museibutikens öppettider

Museibutiken har öppet samma tider som museet. Tisdag och torsdag kl 11-18, onsdag kl 11-20, fredag-söndag samt helgdag kl 11-17. Måndagar stängt. Du kan besöka butiken utan att lösa entrébiljett till museet.

Beställ från butiken

Beställning görs genom att mejla: fredrik.von.zweigbergk@kultur.goteborg.se

Beställningen ska innehålla följande uppgifter:

  • namn
  • adress
  • personnummer
  • telefonnummer dagtid
  • vilken/vilka varor du vill beställa
  • antal

Betalningssätt
Betala med Swish till nummer 1230296202 efter överenskommelse.
För betalning med faktura (endast på köp över 300 SEK): för företag ange organisationsnummer, för privatperson ange personnummer.

Avgift för frakt och eventuellt emballage tillkommer.

Övriga kontaktuppgifter

Telefon: 031-368 35 10
Besöksadress: Götaplatsen
Postadress: 412 56  Göteborg

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng