Artboard 1
Syntolkad visning – Göteborgs konstmuseum

Med anledning av Coronapandemin är syntolkade visningar på paus tills vidare. Håll gärna utkik under rubriken Digiseum här på vår webbplats som löpande uppdateras med innehåll som du kan ta del av hemifrån.

Det krävs inte perfekt syn för att kunna ta del av konsten och det är viktigt att alla får chans att ta del av den. Under våra syntolkade visningar ges beskrivningar av konstverken för att skapa förståelse för de enskilda verken samt det sammanhang de ingår i. Varje visningstillfälle utgår från ett specifikt tema och har sin utgångspunkt i museets samling eller i någon av de aktuella utställningarna. Vi uppmuntrar till samtal under visningen och ser ett stort värde i att delge varandra inre bilder och tolkningar!

Visningar erbjuds dagtid första måndag i månaden. Ingen föranmälan krävs. Samling i entrén. Entré (60 kr) eller årsbiljett (100 kr) gäller som inträde.

Läs mer om  tillgängligheten på museet

Aktiviteterna genomförs med stöd från Folkuniversitetet.

Foto: Hendrik Zeitler

Kalender

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng