Artboard 1
Föreläsningar, seminarier, samtal – Göteborgs konstmuseum

Museet har beslutat att tillfälligt ställa in all programverksamhet, det vill säga föreläsningar, visningar, skolvisningar och workshops, från och med fredag 20 mars till och med åtminstone tisdag 14 april.

Museet är fortsatt öppet att besöka på egen hand, men vi begränsar besökarantalet till max 500 samtidiga besökare i de publika ytorna. I övrigt är museet öppet som vanligt med ordinarie öppettider.

Vill du hellre uppleva museet digitalt så kan du läsa mer på våra respektive webbplatser. Du som är frisk är välkommen att besöka museet, men var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd till andra besökare. Är du inte frisk så vill vi att du avstår ditt besök av hänsyn till dina medmänniskor.

 

Konst avspeglar, kommenterar och ställer frågor om sin samtid. Därför har museet en central roll i samhällsdebatten. I samband med våra tillfälliga utställningar erbjuder vi öppna föreläsningar där konsten belyses och problematiseras från olika perspektiv. Här får du chans att höra mer om aktuella konstnärskap och ny forskning inom fältet.

Begränsat antal platser. Platsbiljetter finns att hämta ut ca en vecka innan respektive föreläsning.

Entré till Göteborgs konstmuseum: vuxen 60 kr (engångsbesök) eller årsbiljett (100 kr). Fri entré för dig under 25 år.

Föreläsningarna ingår i entréavgiften och genomförs med stöd från Folkuniversitetet.

Kalender

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng