Artboard 1
Sten A Olssons Kulturstipendium 2020 – Göteborgs konstmuseum

Konstnärerna Carl Hammoud, Hanna Järlehed och Martin Solymar är 2020 års mottagare av Sten A Olssons Kulturstipendium inom bild och form. I utställningen presenteras flera verk av respektive konstnär varav en större del är nyproducerade och nu möter publik för första gången. Läs mer om utställningen här.

Introduktion till utställningen
Se en introduktion till utställningen nedan. Klicka här om du vill se en syntolkad version av filmen.

Utställningen pågår till 20 juni 2021.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng