Gå en kurs hos oss – Göteborgs konstmuseum

Vårens kurser startar i februari

Varje vår och höst får du möjlighet att lära känna museets samling mer än under ett vanligt besök. Ta chansen att djupdyka i vår samling och våra utställningar tillsammans med likasinnade. Utbudet av kurser förnyas varje termin och leds av erfarna konstpedagoger. Nedan kan du läsa om de kurser som är aktuella för vårterminen 2018.

Oavsett vilken kurs du väljer får du både en konsthistorisk exposé och erfarenheter av att utforska och samtala om konstverk som du har glädje av i ditt fortsatta konstbetraktande. Du får lära dig att se stildrag och samband – något som många gånger väcker en nyfikenhet till att få lära sig ännu mer.

Aktuella kurser våren 2018

Utforska Göteborgs konstmuseum Start 7 februari

Utforska konsten på Göteborgs konstmuseum Start 14 mars

Fortsätt utforska konsten på Göteborgs konstmuseum Start 18 april

Kurserna genomförs i samarbete med Folkuniversitetet. Läs mer och gör din anmälan via Folkuniversitetets hemsida.

Foto: Emelie Asplund