Gå en kurs hos oss – Göteborgs konstmuseum

Höstens kurser startar i september

Varje vår och höst får du möjlighet att lära känna museets samling mer än under ett vanligt besök. Ta chansen att djupdyka i vår samling och våra utställningar tillsammans med likasinnade. Utbudet av kurser förnyas varje termin och leds av erfarna konstpedagoger.

Oavsett vilken kurs du väljer får du både en konsthistorisk exposé och erfarenheter av att utforska och samtala om konstverk som du har glädje av i ditt fortsatta konstbetraktande. Du får lära dig att se stildrag och samband – något som många gånger väcker en nyfikenhet till att få lära sig ännu mer.

Kurserna genomförs i samarbete med Folkuniversitetet. Läs mer på Folkuniversitetets hemsida.

Foto: Emelie Asplund