GKM_logo
Syntolkad visning – Göteborgs konstmuseum

Det krävs inte perfekt syn för att kunna ta del av konsten och det är viktigt att alla får chans att ta del av den. Under våra syntolkade visningar ges beskrivningar av konstverken för att skapa förståelse för de enskilda verken samt det sammanhang de ingår i. Varje visningstillfälle utgår från ett specifikt tema och har sin utgångspunkt i museets samling eller i någon av de aktuella utställningarna. Vi uppmuntrar till samtal under visningen och ser ett stort värde i att delge varandra inre bilder och tolkningar!

Visningar erbjuds både på dag- och kvällstid. Årsbiljett (40 kr) gäller som inträde. Ingen föranmälan krävs.

Måndagar kl 13–13.45. Samling i entrén från kl 12.45.

Onsdagar kl 18.30–19.15  Samling i entrén från kl 18.15

Läs mer om tillgängligheten på museet

Kalender

mån 08 Maj
Modern konst
13:00 — 13:45

Går det att förstå modern konst? I Göteborgs konstmuseums samling finns konst från 1400-tal till idag. Vi har mycket modern konst och köper ständigt in nya verk. Kom och lär dig mer om de samtida konstverk som vi visar just nu! Scrolla upp för viktig information inför aktiviteten.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng