Artboard 1
Lördagar i Studion – Göteborgs konstmuseum

Med anledning av Coronapandemin är Lördagar i Studion på paus tills vidare. Håll gärna utkik under rubriken Digiseum här på vår webbplats som löpande uppdateras med innehåll som du kan ta del av hemifrån.

Äntligen helg! På lördagar är du som är mellan 5 och 12 år extra välkommen till Göteborgs konstmuseum. Då är Studion – vår mysiga verkstad – öppen för att du ska få skapa och experimentera med olika typer av material. Vuxna och syskon är förstås också välkomna till denna familjeaktivitet.

Vi samlas i entrén och sedan tar vår konstpedagog med er alla på en kortare rundvandring museet där vi tittar på några konstverk som är valda efter dagens tema. När vi kommer till Studion presenteras materialet och sen är det bara att släppa loss kreativiteten! Vår konstpedagog kan ge tips, men det viktigaste är inte resultatet utan att få upptäcka och prova sig fram – och så klart att ha en trevlig stund tillsammans.

Du anmäler dig inte i förväg, men det är ett begränsat antal platser. Biljetter hämtas ut i receptionen från kl 11 samma dag.

Fri entré för barn. Materialkostnad 30 kr. Vuxna betalar entré till museet.

Rummen är tillgängliga också för dig som har rullstol eller behöver undvika trappor.

Läs mer om tillgängligheten på museet

Aktiviteterna genomförs med stöd från Folkuniversitetet.

 

Foto: Hendrik Zeitler

Kalender

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng