Så behandlar vi dina personuppgifter – Göteborgs konstmuseum

Trygg och säker hantering av dina personuppgifter

Sedan den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) i hela EU. Göteborgs konstmuseum är en del av kulturförvaltningen i Göteborgs Stad och vi hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningens lagkrav.

Du kan läsa mer om detta och om dina rättigheter på Göteborgs Stads hemsida: goteborg.se/dinapersonuppgifter

Om du har synpunkter på kulturförvaltningens hantering av personuppgifter kontaktar du dataskyddsombud:
Johan Bergström
E-post: dso@intraservice.goteborg.se

För registerutdrag eller hjälp med andra rättigheter enligt dataskyddsförordningen kontaktar du kulturförvaltningen:
E-post: kultur@kultur.goteborg.se
Telefon: 031-365 00 00