Artboard 1
Påsklovsaktiviteter – Göteborgs konstmuseum

Museet har beslutat att tillfälligt ställa in all programverksamhet, det vill säga föreläsningar, visningar, skolvisningar och workshops, från och med fredag 20 mars till och med åtminstone tisdag 14 april.

Museet är fortsatt öppet att besöka på egen hand, men vi begränsar besökarantalet till max 500 samtidiga besökare i de publika ytorna. I övrigt är museet öppet som vanligt med ordinarie öppettider. Vill du hellre uppleva museet digitalt så kan du läsa mer på våra respektive webbplatser.

Du som är frisk är välkommen att besöka museet, men var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd till andra besökare. Är du inte frisk så vill vi att du avstår ditt besök av hänsyn till dina medmänniskor.

 

Vecka 15 firas påsklovet här på Göteborgs konstmuseum och vi hoppas att du och dina kompisar vill komma! Tisdag, onsdag och torsdag blir det kreativt skapande i Studion där vi skapar bilder i skrapkartong. Alla workshops börjar med en inspirerande visning av utställningen Tryckt, sen går vi till Studion där du får skapa egna konstverk med stöd av en konstpedagog.

Välkommen till våra påsklovsaktiviteter!

Tisdag 7 april-torsdag 9 april kl 13-15. För barn och unga mellan 5-12 år. Fri entré för barn, materialkostnad 30 kr. Vuxna betalar entré till museet.

Du anmäler dig inte i förväg, men det är ett begränsat antal platser. Biljetter hämtas ut i receptionen från kl 11 samma dag.

 

Foto: Emelie Asplund

 

 

Kalender

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng