Artboard 1
Boka visning: Trine Søndergaard – Göteborgs konstmuseum

Trine Søndergaard är fotograf och konstnär. Hennes verk finns representerade världen över. I denna visning får du möjligheten att fördjupa dig i hennes fotografier där vi ser avskalade interiörer och annorlunda porträtt. Vanligtvis avporträtteras människan framifrån, men med referenser i konsthistorien vänder Søndergaard blicken. I bilderna ser vi den porträtterade bakifrån eller från sidan. Ibland är delar av ansiktet täckt. Vad händer i mötet med en människa när det sker på sätt som går utanför det invanda? Välkommen att undersöka Søndergaards psykologiska bildvärld tillsammans med en konstpedagog!

Läs mer om samtliga teman för våra bokningsbara visningar här.

Bokningsinformation

Tänk på att vi behöver din bokning senast åtta arbetsdagar i förväg.
Mejla din bokning till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se  eller ring 031-368 35 30. Vi har telefontid tisdag-fredag kl 9-10.30 (ingen telefontid under juli). Eventuella avbokningar görs med minst åtta dagars varsel, skriftligen till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se

Visningslängd: 45 min
Gruppstorlek: Max 30 personer men vi rekommenderar mindre grupper för bättre upplevelse.

Våra visningspriser är per grupp, exklusive aktuell entréavgift. Visningar är momsfria.
Måndag-fredag kl 11-16: 1200 kr. Måndag-fredag efter kl 17 samt lördag, söndag och helgdag: 1800 kr. Tillägg för visning på engelska: 500 kr.


Bild: Trine Søndergaard, Untitled, Reflection #6, 2014–2016, (bilden är beskuren) Göteborgs konstmuseum.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng