Artboard 1
Boka visning: Tori Wrånes – Göteborgs konstmuseum

Tori Wrånes konst tar en rad olika skepnader där performance, installation, video och skulptur ingår. Konstverken berättar ofta om det som är sårbart, obekvämt eller dolt. Wrånes skapar surrealistiska världar där vi tillåts utforska sidor av verkligheten och oss själva som vi vanligtvis gömmer undan.

Följ med en av museets konstpedagoger på en visning som bjuder in till samtal om fulhet och skönhet, äckel och förtjusning. Vi undersöker också vilka roller vi som betraktare intar i Wrånes uppvisande av det som kan upplevas som märkligt eller annars undangömt.

Bokningsinformation

Tänk på att vi behöver din bokning senast åtta arbetsdagar i förväg.
Mejla din bokning till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se  eller ring 031-368 3530. Vi har telefontid tisdag-fredag kl 9-10.30 (ingen telefontid under juli).

Visningslängd: 45 min
Gruppstorlek: Max 30 personer men vi rekommenderar mindre grupper för bättre upplevelse.

Våra visningspriser är per grupp, exklusive aktuell entréavgift. Visningar är momsfria.
Tisdag-fredag kl 11-16: 1000 kr. Efter kl 16 vardagar samt lördag, söndag och helgdag: 1500 kr. Tillägg för visning på engelska: 500 kr.

Pris från 1 augusti 2019
Vardagar efter kl 17 samt lördag, söndag och helgdag: 1800 kr.

Bild: Tori Wrånes, Your Next Vacation is Calling, stillbild från video (beskuren). Foto: Jacob Soffussen

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng