Boka visning: Sten A Olssons Kulturstipendiater 2019 – Göteborgs konstmuseum

Minimalistiska skelettdelar i trä, akvareller med kraftigt uppförstorade händer och keramiska objekt i mörklagda trädgårdar. Följ med på en visning av 2019 års pristagare av Sten A Olssons kulturstipendium, Eva Löfdahl, Masayoshi Oya och Martha Ossowska Persson. Utställningen visar nyproducerade verk och visningen ger en presentation av tre spännande samtida konstnärskap. Vi pratar om material, kroppslighet och gränsen mellan bruksföremål och konst.

Läs mer om samtliga teman för våra bokningsbara visningar här.

Bokningsinformation

Tänk på att vi behöver din bokning senast åtta arbetsdagar i förväg.
Mejla din bokning till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se  eller ring 031-368 35 30. Vi har telefontid tisdag-fredag kl 9-10.30 (ingen telefontid under juli).

Visningslängd: 45 min
Gruppstorlek: Max 30 personer men vi rekommenderar mindre grupper för bättre upplevelse.

Våra visningspriser är per grupp, exklusive aktuell entréavgift. Visningar är momsfria.
Måndag-fredag kl 11-16: 1200 kr. Måndag-fredag efter kl 17 samt lördag, söndag och helgdag: 1800 kr. Tillägg för visning på engelska: 500 kr.