Artboard 1
Boka visning: Du är – Göteborgs konstmuseum

Hur kan vi förstå varandra och lyssna till våra olika berättelser? I utställningen Du är visas konst av konstnärer från flera platser på jorden och de har alla olika saker att berätta. Deras konstverk har i sin tur tolkats av personer som inte är experter på konst, men har andra kunskaper och erfarenheter. Någon är psykolog, en annan byggarbetare och en tredje är häxa.

Vad du ser och känner när du tittar på konst beror på vem du är, vad du har varit med om och lärt dig i livet. Följ med en av museets konstpedagoger på en visning där vi möter konstverken, tolkningarna av dem och våra egna upplevelser!

Bokningsinformation

Tänk på att vi behöver din bokning senast åtta arbetsdagar i förväg.
Mejla din bokning till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se  eller ring 031-368 3530. Vi har telefontid tisdag-fredag kl 9-10.30 (ingen telefontid under juli).

Visningslängd: 45 min
Gruppstorlek: Max 30 personer men vi rekommenderar mindre grupper för bättre upplevelse.

Våra visningspriser är per grupp, exklusive aktuell entréavgift. Visningar är momsfria.
Måndag-fredag kl 11-16: 1200 kr. Måndag-fredag efter kl 17 samt lördag, söndag och helgdag: 1800 kr. Tillägg för visning på engelska: 500 kr.

 

Bild: Liza Ambrossio, Conversatorio, 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng