Boka visning: Camilla Boström och Olof Marsja. Stenastiftelsens kulturstipendium 2023 – Göteborgs konstmuseum

Göteborgs konstmuseum avslutar året med två av 2023 års mottagare av Stenastiftelsens kulturstipendium. Här finns verk av de båda konstnärerna som är helt nya och aldrig har visats innan. Camilla Boström arbetar främst med skulptur, måleri, collage och textil. I utställningen visar hon verk i textila material ihop med en fyra meter hög skulptur som utgår från silhuetter av fåglar. Olof Marsja arbetar med skulptur och installationer, främst i trä, metall, glas och blandmaterial. Marsja visar ett stort verk i form av en samisk forsbåt. Verket presenteras tillsammans med skulpturer i brons, päls och trä.

Läs mer om samtliga teman för våra bokningsbara visningar här.

Bokningsinformation

Tänk på att vi behöver din bokning senast åtta arbetsdagar i förväg. Mejla din bokning till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se. Eventuella avbokningar görs med minst åtta arbetsdagars varsel, skriftligen till bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se. Sena avbokningar debiteras med en avgift på 550 kr. Ändringar gällande exempelvis språk eller tema för en redan befintlig bokning behöver nå oss senast åtta arbetsdagar i förväg.

Visningslängd: 45 min
Gruppstorlek: Max 30 personer men vi rekommenderar mindre grupper för bättre upplevelse.

Våra visningspriser är per grupp, exklusive aktuell entréavgift. Visningar är momsfria. Måndag-fredag kl 11-16: 1420 kr. Vardagar efter kl 17 samt lördag, söndag och helgdag: 2130 kr. Tillägg för visning på engelska: 580 kr.

Toppbild: Camilla Boström och Olof Marsja. Foto: Stenastiftelsen, Peter Claesson.