Har du sommarlov och är sugen på att skapa? – Göteborgs konstmuseum

I sommar erbjuder vi ett antal aktiviteter där du är välkommen. Du kan antingen skapa i vår Studio på Göteborgs konstmuseum, där du får stor frihet att bestämma själv vad du vill göra och prova på. Eller så kan du göra pins och magneter med oss i Tynnered.

Workshopen i Tynnered är gratis och utan föranmälan, dock finns en viss begränsning vad gäller antalet platser. På Göteborgs konstmuseum är det drop-in utan föranmälan, men begränsat antal platser. Vuxna betalar entré till museet.

Kom och skapa i Studion i sommar!
Under tre veckor i sommar håller vi vår studio öppen för kreativt skapande tillsammans med en konstpedagog. Du bestämmer själv vad du vill göra. Kanske vill du prova på akvarell, linoleumtryck eller kollage? Eller bara experimentera med olika material? Om vi får möjlighet kan vi även inspireras tillsammans av konsten i samlingen under en liten rundtur där konstpedagogen berättar om stilar, tekniker och teman.

Vuxna betalar entré till museet. Vi vänder oss lite extra till dig mellan 12-18 år, men alla åldrar mellan 0-100 är välkomna!

Plats: Göteborgs konstmuseum, Studion
Tid: v. 26, 27 och 28 tis, ons och tors kl 13-15. Du hittar alla tillfällen här

Gör pins och magneter med Göteborgs konstmuseum!
Pins kan användas för att uttrycka en åsikt, berätta något om vem du är och vad du gillar eller bara vara snygga. Kom och gör dina egna med oss i Tynnered under sommarlovet! Du kan också göra magneter om du vill det. Du får göra flera stycken och vi bjuder på fika!

Plats: Mötesplats Bergkristallparken, Tynnered.
Datum och tid: 4, 5, 6, 11, 12 och 13 Juli kl 11-15

Foto: Hendrik Zeitler