Artboard 1
Webbutik – Göteborgs konstmuseum

Affischer och böcker, inredning och spel. Nu finns museets butik även online.

Den fysiska butiken på Göteborgs konstmuseum är känd för sitt gedigna och breda utbud av affischer och böcker med allt från konst och arkitektur till fotografi. Men hos oss finns även produkter för inredning, sällskapsspel och pussel.

Nu har vi öppnat vår webbutik för att öka tillgängligheten till vårt sortiment. Välkommen att botanisera runt! Du hittar webbutiken här.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng