Parafras – Romantiken – Göteborgs konstmuseum

Onsdagen den 12 januari nyöppnar utställningen Parafras – Romantiken.

Inom ramen för kursen ”Parafras – objekt, begrepp och externa samarbetspartners” har studenter från de konstnärliga kandidatprogrammen i textil-, keramik- och smyckekonst från HDK-Valand utforskat stilepoken Romantiken på Göteborgs konstmuseum. Som en del av kursen visas resultatet i utställningen Parafras – Romantiken i sal 13, våning fem på Göteborgs konstmuseum.

Studenternas verk visas i tre omgångar. Den 12 januari–30 januari visar grupp 2 sina verk.

De medverkande studenterna är: Erica Gabrielsson, Axel Danhard, Klara Lord, Sara Wallstedt, Mikaela Wallin, Esse McChesney.

Läs mer om utställningen