Gå en kurs i vår – Göteborgs konstmuseum

Ta möjligheten att djupdyka i museets samlingar och utställningar, träffa likasinnade och kanske rentav utveckla dina egna teckningsfärdigheter framför originalverken. Varje termin förnyas utbudet av kurser som vi ger i samarbete med Folkuniversitetet.

Aktuella kurser under våren är:
Utforska Göteborgs konstmuseum Start 10 feb 2022
Utforska Göteborgs konstmuseum Start 24 mars 2022
Fortsätt utforska konsten på Göteborgs konstmuseum Start 27 april 2022

I mötet med konstverken studeras sådant som motivval, stilar, uttryck, tekniker och den kulturella kontext som konstverken kom till i.

För mer information och anmälan, klicka på länkarna under respektive kurs.

Toppbild: Emelie Asplund