Måla din plats   – Göteborgs konstmuseum

Bor du i Tynnered och är hemma på sommarlovet? Under vecka 31 och 32 finns Göteborgs konstmuseum i Bergskristallparken med workshopen ”Måla din plats”.

Kom och måla med oss! Kanske blir det platsen där du bor, ditt bästa badställe eller den fulaste platsen du vet. Du får såklart också måla något helt annat om du hellre vill det. Vi har allt du behöver för att skapa och du får göra hur många bilder du vill. Vi kommer att göra vissa av bilderna till vykort.

När: Tisdag, onsdag och fredag vecka 31 och 32. Kl 9-15
Var: Bergskristallparken i Tynnered.
Hur: Vi målar platser vi tänker på (eller något helt annat). Göteborgs konstmuseum står för allt material och fika.

Göteborgs Stad följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för spridning av covid-19. Delta gärna i aktiviteter nära dig men stanna hemma om du känner dig sjuk.

Vid frågor: maila info.konstmuseum@kultur.goteborg.se

På goteborg.se/sommarlov hittar du fler kul aktiviteter nära dig.