Vill du jobba som värd på Göteborgs konstmuseum? – Göteborgs konstmuseum

Vi söker värdar på timmar vid behov i sommar och höst. Som värd på museet är service i fokus. Du arbetar största delen av tiden i receptionen där du säljer biljetter, ger information, välkomnar besökarna och får dem att känna sig betydelsefulla.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom konst. Lika viktigt är det med erfarenhet av receptionsarbete eller annat service- eller försäljningsarbete där du mött människor med olika behov och där du med lätthet kunnat anpassa dig efter dessa och trivts med uppgiften. Du är van vid och har arbetat med kassasystem, kassaredovisning och med olika digitala verktyg. I rollen ingår även administrativt arbete med bland annat bokningar och du kommer emellanåt att arbeta i museibutiken.

Du drivs av viljan att ge besökarna bästa möjliga upplevelse, och av att utveckla sätten det kan ske på. Du ser det som naturligt och som en rolig utmaning att prata med människor om konst både spontant och inför en grupp. För oss är det självklart att du är nyfiken på konst och kultur och att du delar museets värdegrund som bygger på alla människors lika värde och ett demokratiskt och inkluderande förhållningssätt.

Du kommer att möta människor från hela världen och därför måste du obehindrat kunna växla mellan svenska och engelska. Talar du något av de största språken i Göteborg är det meriterande.

Skicka ett personligt brev och cv till info.konstmuseum@kultur.goteborg.se Vi genomför intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan senast 23 maj.

Foto: Hendrik Zeitler