Kanon. Perspektiv på svensk konsthistorieskrivning – Göteborgs konstmuseum

Kanon. Perspektiv på svensk konsthistorieskrivning är ett forskningsprojekt som genomförts av Göteborgs konstmuseum i samarbete med Norrköpings Konstmuseum och Göteborgs universitet. Mer information hittar du här.

Forskningsledare Kristoffer Arvidsson och intendent Per Dahlström ger i filmen nedan en introduktion till projektet. Klicka här om du vill se en syntolkad version.

Toppbild: Robert MacBryde, Stilleben, (beskuren), Göteborgs konstmuseum.