Artboard 1
Kanon. Perspektiv på svensk konsthistorieskrivning – Göteborgs konstmuseum

Kanon. Perspektiv på svensk konsthistorieskrivning är ett forskningsprojekt som genomförts av Göteborgs konstmuseum i samarbete med Norrköpings Konstmuseum och Göteborgs universitet. Mer information hittar du här.

Forskningsledare Kristoffer Arvidsson och intendent Per Dahlström ger i filmen nedan en introduktion till projektet. Klicka här om du vill se en syntolkad version.

Toppbild: Robert MacBryde, Stilleben, (beskuren), Göteborgs konstmuseum.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng