Har du påsklov från skolan och tycker om att måla? – Göteborgs konstmuseum

I vanliga fall håller vi praktiska workshops på museet under loven, men i år håller vi stängt med anledning av Covid-19. Istället erbjuder vi kortare digitala workshops. I den här filmen går vår konstpedagog Freja Holmberg igenom några tekniker inom akvarellmåleri.

Du behöver ha eget material att använda. Om du inte har just akvarell hemma så kan du testa med någon annan färg.

Filmen är både textad och syntolkad.
Lycka till!