Artboard 1
Har du påsklov från skolan och tycker om att måla? – Göteborgs konstmuseum

I vanliga fall håller vi praktiska workshops på museet under loven, men i år håller vi stängt med anledning av Covid-19. Istället erbjuder vi kortare digitala workshops. I den här filmen går vår konstpedagog Freja Holmberg igenom några tekniker inom akvarellmåleri.

Du behöver ha eget material att använda. Om du inte har just akvarell hemma så kan du testa med någon annan färg.

Filmen är både textad och syntolkad.
Lycka till!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng