Artboard 1
Att bilderboksberätta – Linda Holmer lärare på HDK-Valand – Göteborgs konstmuseum

Utställningen Ingrid Vang Nyman. Mycket mer än Pippi Långstrump öppnade kort innan museet, till följd av Covid-19, stängde i november. Ett urval av de planerade programpunkterna har därför omformats till digitalt format. Linda Holmer, illustratör och lärare på kursen, Att bilderboksberätta, HDK-Valand berättar om studenternas uppdrag i dialog med några av Ingrid Vang Nymans illustrationer och några av elevernas arbeten presenteras.

Toppbild: Ingrid Vang Nyman, illustration till ”Pyret och Piff Planterar”, 1947, ©Astrid Lindgren AB, Bonniers förlagsarkiv hos Centrum för näringslivshistoria.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng