Workshop för sportlovslediga – syntolkad och textad – Göteborgs konstmuseum
©Ingrid Vang Nyman/Astrid Lindgren Aktiebolag

I år är sportlovet lite annorlunda. Det är inte lika lätt att resa, träffa vänner eller besöka ett museum. För dig som är sportlovsledig och hemma har vi gjort en digital workshop.

I den här workshoppen utgår vi från utställningen ”Ingrid Vang Nyman. Mycket mer än Pippi Långstrump” och tittar närmre på Vang Nymans linjer och mönster. Vi tipsar också om saker du kan skapa med som kanske finns i ett kylskåp nära dig.

Visste du att Ingrid Vang Nyman ofta tecknade med tändstickor som hon täljt spetsiga? Vad i din närhet skulle du kunna teckna och måla med?

Filmen är syntolkad och textad.

Ps. Läs mer om utställningen Ingrid Vang Nyman. Mycket mer än Pippi Långstrump här.