Artboard 1
Digital bokrea – Göteborgs konstmuseum

Tisdagen den 23 februari startar bokrean i Göteborgs konstmuseums butik. Som vanligt har vi laddat upp med fina titlar till bra priser, inom konst, foto, arkitektur, design, barn- och ungdomslitteratur.

I år är rean digital, vilket betyder att du bokar och beställer böckerna via mejl eller telefon. Vi skickar din order i samband med reastarten den 23 februari. Det finns även möjlighet att boka hämtning av din beställning.

Betalning görs med Swish eller mot faktura. Böckerna finns i begränsat antal och vi hanterar beställningarna i turordning.

Mer information samt lista på våra reaböcker hittar du här.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng