Digital bokrea – Göteborgs konstmuseum

Tisdagen den 23 februari startar bokrean i Göteborgs konstmuseums butik. Som vanligt har vi laddat upp med fina titlar till bra priser, inom konst, foto, arkitektur, design, barn- och ungdomslitteratur.

I år är rean digital, vilket betyder att du bokar och beställer böckerna via mejl eller telefon. Vi skickar din order i samband med reastarten den 23 februari. Det finns även möjlighet att boka hämtning av din beställning.

Betalning görs med Swish eller mot faktura. Böckerna finns i begränsat antal och vi hanterar beställningarna i turordning.

Mer information samt lista på våra reaböcker hittar du här.