21% rabatt på konstkalendrar – Göteborgs konstmuseum

Det omvälvande året 2020 går mot sitt slut och vår museibutik välkomnar 2021 med att ge 21% rabatt på sina väggkalendrar. Det finns flera sorter med motiv från olika konstnärer och teman.

Bläddra bland bilderna här och hitta din favorit!

Stora kalendrar 122 kr (ord. pris 155 kr)
Små kalendrar 67 kr (ord. pris 85 kr)

Beställ genom att mejla shop.konstmuseum@kultur.goteborg.se. Du kan även ringa oss på telefonnummer 031-368 35 10 vardagar mellan kl 11-15. Självklart är du också välkommen att höra av dig om du har frågor kring butikens övriga sortiment.

Museibutiken håller, liksom museet, tillfälligt stängt med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 och de skärpta allmänna råden för Västra Götaland. De tar fortsatt emot beställningar via telefon och mejl och postar mot swish-betalning. Följ deras nystartade Instagramkonto @göteborgs_konstmuseum_ shop, för julklappstips inom allt från konst, foto, design, mode, barn- och ungdomslitteratur till accessoarer, lek och pyssel.