Ibland blir vi för många – Göteborgs konstmuseum

Vi är glada över att många besöker oss och upplever museets samling och aktuella utställningar. Vi följer myndigheternas rekommendationer kring covid-19 och begränsar antalet samtidiga besökare till museet, för att undvika trängsel och se till att våra besökare kan hålla tryggt avstånd. Därför kan köer uppstå, framför allt på helger.

Vi ber om förståelse för att du kan få vänta en stund innan du får komma in i museet.

Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena!