Artboard 1
Ibland blir vi för många – Göteborgs konstmuseum

Vi är glada över att många besöker oss och upplever museets samling och aktuella utställningar. Vi följer myndigheternas rekommendationer kring covid-19 och begränsar antalet samtidiga besökare till museet, för att undvika trängsel och se till att våra besökare kan hålla tryggt avstånd. Därför kan köer uppstå, framför allt på helger.

Vi ber om förståelse för att du kan få vänta en stund innan du får komma in i museet.

Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng