Information med anledning av coronaviruset – Göteborgs konstmuseum

Uppdaterad 2020-11-13. Informationen uppdateras löpande.

Göteborgs konstmuseum är tillfälligt stängt
Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 och de skärpta allmänna råden för Västra Götaland håller Göteborgs konstmuseum tillfälligt stängt.

Detta är en tillfällig åtgärd från och med lördag 14 november och som gäller tillsvidare. Det finns idag inget beslut om när vi kan öppna igen.

Besök oss digitalt
Under fliken Digiseum har vi samlat digitala resurser i form av visningar, filmade introduktioner till utställningar, nedslag i samlingarna, intressanta berättelser och tips hur man kan ta del av museet hemifrån.

Vi fyller regelbundet på med nytt spännande innehåll och rekommenderar varmt ett besök när som helst, dygnet runt, från mobil, padda eller dator. Klicka här för att komma till Digiseum.

För mer information se Folkhälsomyndighetens information om Covid-19 och myndigheternas samlade information på krisinformation.se.