Holländsk bokrea – Göteborgs konstmuseum

På Kulturnatta fredagen den 23 oktober kl 17 drar vår museibutik igång en Holländsk bokrea. Det innebär att priset på böckerna sänks ju närmre vi kommer reans slutdatum. Bokrean kommer att pågå från den 23 oktober till den 8 november och under Kulturnatta håller butiken öppet från kl 11-21.

Välkommen in att fynda fina titlar inom konst, fotografi, arkitektur, design, mode, barn- och ungdomslitteratur.

Museet är öppet tisdag, torsdag kl 11-18, onsdag kl 11-20 samt fredag-söndag kl 11-17 och du som känner dig frisk är varmt välkommen på ett besök.