Artboard 1
Holländsk bokrea – Göteborgs konstmuseum

På Kulturnatta fredagen den 23 oktober kl 17 drar vår museibutik igång en Holländsk bokrea. Det innebär att priset på böckerna sänks ju närmre vi kommer reans slutdatum. Bokrean kommer att pågå från den 23 oktober till den 8 november och under Kulturnatta håller butiken öppet från kl 11-21.

Välkommen in att fynda fina titlar inom konst, fotografi, arkitektur, design, mode, barn- och ungdomslitteratur.

Museet är öppet tisdag, torsdag kl 11-18, onsdag kl 11-20 samt fredag-söndag kl 11-17 och du som känner dig frisk är varmt välkommen på ett besök.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng