Kulturnatta på Göteborgs konstmuseum – Göteborgs konstmuseum

Välkommen till Göteborgs konstmuseum och Kulturnatta fredagen den 23 oktober. Fri entré till museets samling och alla aktuella utställningar kl. 17-21.

Besök Göteborgs konstmuseum och upplev museets samling med verk från 1400-tal till nutid. Upptäck våra tillfälliga utställningar, ”Ingrid Vang Nyman. Mycket mer än Pippi Långstrump” och ”Art nouveau. Från Larssons till Zappa”.

Vi följer myndigheternas rekommendationer kring covid-19 noga och har gjort ett antal förändringar för att alla ska kunna känna sig trygga. Därför erbjuder vi denna Kulturnatta inga andra aktiviteter än möjligheten för dig att se utställningarna i din egen takt.

Du som är frisk är välkommen att besöka oss, men var extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd till andra besökare. Vid minsta sjukdomssymptom vill vi att du avstår ditt besök av hänsyn till dina medmänniskor.

Speciellt för denna Kulturnatta erbjuder vi fri entré till alla utställningar. Låt marschallerna från Götaplatsen leda dig in och gör kvällen tillsammans med oss. Välkommen!

Kulturnatta arrangeras av Göteborgs Stad
i samarbete med det fria kulturlivet.