Artboard 1
Introduktioner – Göteborgs konstmuseum

Museets värdar har ett stort intresse för konst och delar gärna med sig. Varje tisdag, torsdag och lördag under hela sommaren ger en av värdarna en introduktion till konsten i Fürstenbergska galleriet högst upp i museet. På onsdag, fredag och söndag ges en introduktion till utställningen Tryckt. Grafik som samlarobjekt, massmedium och skrytverk.

Introduktionerna sker dagligen (på svenska) tisdag 23 juni–söndag 30 augusti kl. 12-12.15

Ingen föranmälan krävs men vi har ett begränsat deltagarantal på 10 personer på grund av Covid-19. Först till kvarn gäller. Introduktionen ingår i entréavgiften.

Träffar du en värd i museet eller i receptionen vid andra tider så är du alltid välkommen med frågor och samtal!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng