Vikarierande enhetschef till Publika möten – Göteborgs konstmuseum

Vi söker dig som delar och värdesätter Göteborgs konstmuseums mission – att förändra det sätt vi ser på och upplever konst genom att lyfta fram verk och konstnärer ur andra perspektiv än de förväntade för att vidga den konsthistoriska berättelsen.

Som enhetschef för publika möten ansvarar du för att leda och utveckla det publika mötet genom värdskap, pedagogik, program och butik. Du har personal- och budgetansvar, samt ansvarar för ett hållbart arbetsliv med en god och säker arbetsmiljö för dina medarbetare. Ett stort fokus för tjänsten är att utveckla och implementera en bred syn på lärande som en aktiv process där människors nyfikenhet, kreativitet, eget skapande samt tidigare erfarenheter och kunskaper tas till vara i alla delar av det publika mötet.

Läs mer om tjänsten på Offentliga Jobb

Välkommen med din ansökan senast 22 april 2020.

Foto: Hendrik Zeitler