Artboard 1
Öppettider under jul och nyår – Göteborgs konstmuseum

Gör ett museibesök i mellandagarna! Vandra runt bland verken i museets samling och passa på att se våra aktuella utställningar: Från guldålder till Hammershøi. Dansk konst från Ordrupgaard och Göteborgs konstmuseum, Närstudie av Akrobatfamilj – Perspektiv på Picasso och Sten A Olssons Kulturstipendium 2019.

Vi har stängt julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen. Övriga dagar under jul och nyår är det öppet som vanligt, även Annandag jul och Trettondedag jul (kl 11-17).

Museibutiken har öppet den 23 dec kl 11-16. (gäller enbart butiken).

Mer information om våra öppettider finns här.

Välkommen!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng