Öppettider under jul och nyår – Göteborgs konstmuseum

Gör ett museibesök i mellandagarna! Vandra runt bland verken i museets samling och passa på att se våra aktuella utställningar: Från guldålder till Hammershøi. Dansk konst från Ordrupgaard och Göteborgs konstmuseum, Närstudie av Akrobatfamilj – Perspektiv på Picasso och Sten A Olssons Kulturstipendium 2019.

Vi har stängt julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen. Övriga dagar under jul och nyår är det öppet som vanligt, även Annandag jul och Trettondedag jul (kl 11-17).

Museibutiken har öppet den 23 dec kl 11-16. (gäller enbart butiken).

Mer information om våra öppettider finns här.

Välkommen!