Artboard 1
Vernissage: Parafras – Art Nouveau – Göteborgs konstmuseum

Göteborgs konstmuseum och Högskolan för design och konsthantverk (HDK)

Inom ramen för kursen ”Parafras – objekt, begrepp och externa samarbetspartners” har studenter från de konstnärliga kandidatprogrammen i textil-, keramik- och smyckekonst från HDK utforskat stilepoken Art Nouveau på Göteborgs konstmuseum. Som en del av kursen visas resultatet i en pop-up utställning på Göteborgs konstmuseum i tre salar på våning fem under tre veckor.

Välkommen till vernissage onsdagen den 13 november kl 18-19.30. Tf enhetschef utställningar och samlingar Lina Malm hälsar välkommen. Studenterna och representanter från Högskolan för design och konsthantverk närvarar. Fri entré under kvällen.

Medverkande studenter:
Vera Asptjärn, Clara Frisk Hansson, Antonia Haglund, Sara Hellåker, Maria Mathiasen, Vera Monteiro Marcelo, Adriana Stoltze, Angelica Strandberg, Nora Söder, Erik Torstensson, Jo Öqvist, Maja Östebro, Heejoo Lee, Lina Gustafsson, Lotta Snijder.

Utställningen visas till 8 december.


Toppbild: Sara Hellåker

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng