Spaces – med konsten som medspelare – Göteborgs konstmuseum

Välkommen på en konsert med improvisationsmusiker från Högskolan för Scen & Musik under ledning av Anders Hagberg. Musiken kommer att framföras i olika rum på museet. Upplevelsen utgår ifrån hur levande musik, rum och konst samspelar och hur de påverkar och förstärker varandra.

Musiker från ensemblekursen har fått i uppdrag att göra det fysiska rummet till en medspelare. De kommer också att musicera i olika mindre konstellationer som duo och trio och utifrån mer ovanliga instrumentkombinationer.

Medverkande:
Sara Aldén – sång
August Björn – piano
Jonathan Mattsson – trummor
Nils Mellenthin – sång
Simon Rangstedt – kontrabas
Per Eriksson – trummor
Maja Kirchhoff – sång
Jonas Liljeberg – tenorsaxofon
Jonatan Stirner – gitarr
Hampus Torarp – piano

Onsdagen den 16 oktober kl 18-19
Konserten ingår i ordinarie entréavgift till museet. Entré till museet: vuxen 60 kr eller årsbiljett 100 kr. Fri entré för barn och unga.

Genomförs med stöd från Folkuniversitetet.

Välkommen!

Bild: Anders Hagberg