Artboard 1
Konstmuseet by night – Göteborgs konstmuseum

Välkommen till Göteborgs konstmuseum under Kulturnatta! Speciellt för kvällen serverar Mr. P dryck i vår entré och Göteborgsbaserade producenten och DJ Ellen Skafvenstedt spelar skivor. Ett perfekt tillfälle för en paus mellan nattens alla kulturupplevelser! Öppet kl 19-23. Fri entré till alla aktiviteter. Läs mer om kvällens program här


Kulturnatta arrangeras av Göteborgs Stad
i samarbete med det fria kulturlivet

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng