Höstlovsaktiviteter – Göteborgs konstmuseum

Höstlovet på Göteborgs konstmuseum går i läskighetens tecken. Följ med på en rysligt spännande ficklampsvisning när museet är släckt och stängt, eller delta i våra workshops i Studion där vi skapar läskig konst. Om du har fått nog av läskiga saker så får vi under söndagen besök av serietecknaren Elias Ericson som skapar serier med oss.

Biljettsläpp måndagen den 21 oktober. Max 25 pers totalt per grupp. För att boka mejla: bokningar.konstmuseum@kultur.goteborg.se. Kostnad: 30 kr för barn. Årsbiljett (100 kr) eller dagsbiljett (60 kr) för vuxna.

För mer information alla tillfällen klicka här