Artboard 1
Framträdande: Ett konstverk tolkat genom dans – Göteborgs konstmuseum

Hur kan vi förstå konsten? I utställningen Du är har åtta personer bjudits in att utifrån sina egna kunskaper och erfarenheter tolka konstverken som visas. Hannah Karlsson är dansare och har tolkat Halil Altinderes konstverk Space Refugee genom att skapa en rörelsesekvens med titeln Rocky. Kanske kan dans erbjuda nya sätt att närma sig, förstå och svara på ett konstverk? Kom och ta del av Du är, Space Refugee och Rocky!

Onsdag 23 oktober kl 17.45 och söndag 10 november kl 15.30
Tolkningen är ca 6 min lång. Samling i utställningen Du är (Stenahallen).

Bild: Du är, Halil Altindere, Space Refugee, 2016-2018.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng