Artboard 1
Introduktion i Skulpturhallen – Göteborgs konstmuseum

I Skulpturhallen finns en mångfald skulpturala uttryck med tonvikt på det moderna och nutida. Där möter vi exempelvis Cajsa von Zeipels monumentala Seconds in Ecstasy, Lina Selanders videoverk Ceremonin och Astrid Noacks Stående Kvinna i teak. Är du nyfiken att höra mer om ett urval av verken är du välkommen till en kortare introduktion på lördagar och söndagar i höst.

Vi träffas i Skulpturhallen, vid trappan lördag och söndag kl 12-12.15 följande datum:

7-8 september
Sön 15 september
21–22 september
28–29 september
5-6 oktober

Introduktionen är på svenska och ingår i entréavgiften. Ingen föranmälan behövs.

Bild: Interiörbild Skulpturhallen. Skulptur i förgrunden Pia Hedström
Blå Hutsut, 1989. Foto: Hendrik Zeitler

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng