Release för Artist books! – Göteborgs konstmuseum

Välkomna in till vår museibutik onsdagen den 29 maj kl 18-20 för att möta studenter från Akademin Valands masterprogram i film, foto och fri konst. Under det gångna året har de utforskat Artist books, eller konst i bokform som medium och bjuder nu in publik att ta del av deras arbeten. Studenterna kommer att finnas på plats för diskussioner och utbyte av tankar och idéer, samt det bjuds på lättare tilltugg.

Deltagande konstnärer:

Monika Balu
Stefano Conti
Maja Daniels
James Duffy
Theo Elias
Kolbrún Inga Söring
Erik Gustafsson
Lotta Hammar
Oskar Kardemark
Josef Kovac
Caitlin Littlewood
August Nilsson
Johanna Oskarsson
Emma Sandström
Sixten Sanne Göransson
Natacha April Souyris
Lauren Spencer
Alexander Stevenson

Tipsa gärna vänner och bekanta via Facebook-eventet.