Artboard 1
Öppettider i påsk – Göteborgs konstmuseum

Varför inte planera in ett museibesök under påskhelgen? Museet har stängt långfredagen och påskafton, men i övrigt är det öppet, även måndagen den 22 april. Och på skärtorsdagen och påskdagen har du möjlighet att gå med på en öppen visning i vår aktuella utställning Världen omkring dig. Nutida verk ur samlingen.

Öppettider
Skärtorsdagen 18 april: kl 11-18
Långfredagen 19 april: stängt
Påskafton 20 april: stängt
Påskdagen 21 april: kl 11-17
Annandag påsk 22 april: kl 11-17

Bild: Nedre etage i utställningen Världen omkring dig. Nutida verk ur samlingen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng