Öppettider i påsk – Göteborgs konstmuseum

Varför inte planera in ett museibesök under påskhelgen? Museet har stängt långfredagen och påskafton, men i övrigt är det öppet, även måndagen den 22 april. Och på skärtorsdagen och påskdagen har du möjlighet att gå med på en öppen visning i vår aktuella utställning Världen omkring dig. Nutida verk ur samlingen.

Skärtorsdagen 18 april: kl 11-18
Långfredagen 19 april: stängt
Påskafton 20 april: stängt
Påskdagen 21 april: kl 11-17
Annandag påsk 22 april: kl 11-17

Bild: Nedre etage i utställningen Världen omkring dig. Nutida verk ur samlingen.