Artboard 1
Vill du arbeta som värd på Göteborgs konstmuseum? – Göteborgs konstmuseum

Receptionen är ett nav i museet och en viktig del i enheten Publika möten. En målsättning för Publika möten, liksom för museet i stort, är att skapa förutsättningar för rika upplevelser och för ökad kunskap om museet och den konst som visas.

Som värd på museet är service i fokus och du drivs av viljan att ge besökarna bästa möjliga upplevelse. Vi söker nu dig som har eftergymnasial utbildning inom konst och erfarenhet av receptionsarbete eller annat service- eller försäljningsarbete.

Du arbetar största delen av tiden i receptionen där du säljer biljetter, ger information, välkomnar besökarna och får dem att känna sig betydelsefulla. Värdskapet finns också i vissa av museets större utställningar där värden bland annat håller introduktioner. Värdarna har en viktig funktion i att spegla och stödja verksamhetens olika delar.

Läs mer och sök tjänsten här

Välkommen med din ansökan senast 5 mars.

Foto: Hendrik Zeitler

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng