Artboard 1
Konstnärssamtal med Martha Ossowska Persson – Göteborgs konstmuseum

Välkommen på konstnärssamtal med Martha Ossowska Persson, ett samarbete mellan SAK, SAK UNG och Göteborgs konstmuseum. Ossowska Persson är aktuell med SAK Edition # 1 2019, ”Keeper of the Touch”, med release 21 februari 2019. Göteborgs konstmuseum har nyligen förvärvat målningen ”The Sound of Falling”, 2018. Martha Ossowska Persson samtalar utifrån verken i serien SAK Edition och verket i museets samling tillsammans med Clara Dagh, projektledare SAK UNG och Freja Holmberg, intendent och konstpedagog, Göteborgs konstmuseum.

Vi träffas onsdag 20 februari kl 17:45 på Göteborgs konstmuseum. Samtalet börjar kl 18 och pågår ca 45 minuter på våning fem. Medlemmar i SAK osar senast 18 feb till osa@konstforeningen.se för fri entré. Övriga behöver inte osa, men betalar entréavgift till museet/visar årskort.

För dig mellan 16 och 25 år fortsätter kvällen med workshop och fika tillsammans med SAK UNG. Läs mer i SAK UNG:s event!

Foto: SAK

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng