Artboard 1
Vill du jobba i museibutiken? – Göteborgs konstmuseum

Butiken utgör en viktig del av Göteborgs konstmuseum och publikens helhetsupplevelse av museet. Nu söker vi en ny medarbetare som tillsammans med butiksföreståndaren ansvarar för planering, budget, inköp, upphandling, sortimentsutveckling, strategier för ökad försäljning och inventering.

Arbetsuppgifterna består till stor del av försäljning, kassaredovisning, men även skyltning och skapandet av en inbjudande atmosfär vilket kräver en stark känsla för form och estetik. Vid sidan av detta driver du egna ansvarsområden som utveckling av profilprodukter och målgruppsrelaterad försäljning. I rollen ingår samarbete med flera olika funktioner i museet såsom kommunikatörer och intendenter.

Läs mer om och sök tjänsten här 

Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng