Artboard 1
Fotobok Gbg 18 – Göteborgs konstmuseum

Nu är det dags för årets upplaga av Fotobok Gbg

Den 28-29 september är Göteborgs konstmuseum och Hasselblad Center värd för Fotobok Gbg. Årets upplaga av festivalen bjuder bland annat på samtal med fotograferna Katarina Despotovic, Magnus Sundberg och Annica Karlsson Rixon samt utställningar från ICP New York och Svensk bokkonst.

Vi tjuvstartar redan onsdagen den 26 september kl 17 med att presentera fem nyutgivna fotoböcker i museibutiken. Följande fotografer medverkar: Annika Karlsson Rixon, Axel Larsson, Johanna Wallin, Per Englund, Caroline Jensen och Ingrid Unsöld.

Hela programmet hittar du på fotobokgbg.se
Bjud gärna in vänner och bekanta via Facebook-eventet

Under festivalen erbjuds du 20 % rabatt på hela fotobokssortimentet i museibutiken

Hoppas vi ses!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng