Artboard 1
Välkommen till vernissage! – Göteborgs konstmuseum

Lördagen den 2 december öppnar Göteborgs konstmuseum en utställning med konstnärerna Tilda Lovell, Per Kesselmar och Karin Karinson som är mottagare av Sten A Olssons Kulturstipendium 2017. Utställningen visas i Stenahallen och som vanligt presenteras flera verk från respektive konstnär varav vissa är helt nya och aldrig tidigare visade.

Till utställningen produceras en katalog där samtliga stipendiater presenteras i bild och text utifrån personliga möten med författaren som ger en unik inblick i respektive konstnärskap. Katalogen finns att köpa i museibutiken från och med vernissagedagen.

Invigning av utställningen kl 14
Tf museichef Anna Hyltze hälsar välkommen
Madeleine Olsson Eriksson, ordförande i Stenastiftelsen, invigningstalar
Camilla Påhlsson, intendent Göteborgs konstmuseum, presenterar utställningen
Konstnärerna medverkar på vernissagen

Fri entré mellan kl 13-17 under vernissagedagen.

Dela gärna Facebook-eventet med vänner och bekanta

Läs mer om utställningen

 

Illustration: Ola Ingvarsson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng