GKM_logo
Hyra lokal – Göteborgs konstmuseum

Event och konferens

Högst upp på Avenyn presenterar vi en upplevelse utöver det vanliga. Vi kan erbjuda våra gäster allt från förfriskningar med lättare tilltugg till helhetskoncept med middag för 500 personer i unika lokaler.

Kombinera ett event med en guidad visning i museets ansedda och spännande samling eller i de tillfälliga utställningarna. Vi skräddarsyr visningen efter just dina önskemål. För inspiration, läs mer under BOKADE VISNINGAR

För mer information kontakta eventansvarig på
Telefon: 0705-48 81 01

Våra lokaler

ENTRÉ (320 kvm)
Lokal för 250 stående gäster. För event med musik och dans är detta den främsta lokalen med en storslagen utsikt mot Avenyn.

STENAHALLEN (250 kvm)
Stenahallen ligger i anslutning till hörsal och passar utmärkt till mingel vid ståbord i samband med t ex konferenser och seminarier. Middagar för 200 sittande gäster kan serveras. I lokalerna visas tillfälliga utställningar.

SKULPTURHALLEN (350 kvm)
Skulpturhallen är den perfekta välkomstlokalen med plats för 300 minglande gäster. I denna magnifika lokal med 9 meter i takhöjd presenteras samtida skulpturkonst av välkända konstnärer.

ETAGERNA (700 kvm)
I tre ljusa etage kan middagar med upp till 500 sittande gäster serveras. I lokalerna visas tillfälliga utställningar.

BAROCKHALLEN (100 kvm)
I en stämningsfull lokal omgiven av verk av barockmåleriets främste företrädare Rubens kan middagar för 50 sittande gäster serveras.

HÖRSAL (100 kvm)
I museets hörsal på entréplan finns en gradäng med plats för 100 personer. Hörsalen är utrustad med teknisk standardutrustning.

Informationsfolder i pdf för utskrift
downloadpdf
gkm-eventfolder-SE-LR

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng