GKM_logo
Mitt Konstmuseum – Göteborgs konstmuseum

Varannan onsdag kl 17-19 med start den 1 mars

Är du mellan 13–24 år och intresserad av konst? Då är det här platsen för dig! På träffarna med Mitt konstmuseum får du prata om konst (eller mest lyssna om du hellre vill det), gå på visningar med teman utöver det vanliga och träffa inbjudna gäster som berättar om det de gillar och kan allra bäst. Under våren kommer vi till exempel att lära känna Tove Jansson närmare, åka på konstutflykt och fördjupa oss i kändisar och skvaller i konsten.

Vi ses varannan onsdagskväll för att prata om konst och undersöka vad det egentligen är. Det krävs inga förkunskaper och fokus är alltid på att ha trevligt tillsammans.

Träffarna är gratis och vi bjuder alltid på fika. Kom en eller flera gånger, ingen föranmälan krävs. Samling i entrén kl 17.

Innehållet för träffarna bestämmer vi tillsammans i gruppen inför varje ny termin. Kanske har du alltid velat veta mer om symboler i konsten eller träffa den där serietecknaren? Här har du chansen att påverka utifrån vad just du skulle tycka vore intressant att få veta mer om!

Rummen är tillgängliga också för dig som har rullstol eller behöver undvika trappor.
Läs mer om tillgängligheten på museet

Fira påsklov med Mitt konstmuseum
Välkommen till påsklovsträff onsdagen den 12 april mellan kl 17-19. Under den här träffen tittar vi på utställningen med Tove Janssons konst, fikar och gör pins eller kylskåpsmagneter. Du väljer själv ditt motiv – kanske ett gulligt djur, en åsikt du har eller något helt annat. Läs mer i kalenderöversikten nedan.

Foto: Emelie Asplund

Kalender

ons 26 Apr
Kändisar och skvaller i konsten
17:00 — 19:00
Läs mer
ons 03 Maj
Följ med på konstutflykt!
17:00 — 19:00
Läs mer

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng