Artboard 1
Min Konstskola – Göteborgs konstmuseum

Varannan onsdag kl 17-19. Mer information om vårens träffar kommer i början av januari 2018.

Längtar du efter att släppa fram din kreativa sida? Att utveckla ditt skapande och testa olika material? Då är Min konstskola platsen för dig! Kom och inspireras av konst och av andra med samma intresse. Alla över 13 år och både svensk- och engelsktalande deltagare är välkomna till dessa träffar med skapande aktiviteter som utgår från olika teman och tekniker.

Vi börjar varje träff med en kortare visning av några konstverk där konstpedagogen lyfter fram sådant som är av extra intresse för det egna arbetet i Studion, museets verkstad. Varje pass ägnas åt en teknik eller ett material som du får prova på. Vår konstpedagog ger också tips och råd för att du ska komma vidare med skapandet.

Lokalerna är tillgängliga för dig som har rullstol eller behöver undvika trappor. Du behöver inte ha några förkunskaper – bara nyfikenhet! Ingen föranmälan krävs men det är ett begränsat antal platser, så kom i god tid!

Materialavgift 30 kr, samt årsbiljett för dig som fyllt 25 år.

Foto: Hendrik Zeitler

Kalender

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng